Τα προϊόντα μας

Μέλι Καστανιάς

Παράγεται από το νέκταρ και τις μελιτώδεις εκκρίσεις της καστανιάς, που θεωρείται καλό μελισσοκομικό φυτό, αφού δίνει γύρη εξαιρετικής ποιότητας. Εκτός από τα ιχνοστοιχεία που περιέχει, θεωρείται ότι μπορεί να δράσει ως στυπτικό σε περιπτώσεις δυσεντερίας.

Συσκευασίες: 950γρ - 450γρ - 240γρ

Μέλι Ανθέων

Είναι ανάμικτο μέλι, το οποίο οι μέλισσες τρυγάνε από την πληθώρα των ελληνικών φυτών. Οι ιδιότητές του διαφέρουν ανάλογα με τη φυτική του προέλευση. Συνήθως το ανοικτόχρωμο έχει εξαιρετικό άρωμα και γεύση και το σκοτεινόχρωμο έχει υψηλή θρεπτική αξία γιατί είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία (κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, σίδηρο, κ.λ.π.)

Συσκευασίες: 950γρ - 450γρ - 240γρ

Μέλι Θυμαρίσιο

Θεωρείται άριστης ποιότητας μέλι λόγω του υπέροχου χρώματός του, της γεύσης του και των τονωτικών και αντισηπτικών του ιδιοτήτων. Δρα επίσης προληπτικά για καρδιαγγειακές διαταραχές και έχει ευεργετική δράση σε παθήσεις του ουροποιητικού και πεπτικού συστήματος.

Συσκευασίες: 950γρ - 450γρ - 240γρ

Μέλι Πεύκου

Το πευκόμελο είναι μέλι υψηλής θρεπτικής αξίας και αυτό οφείλεται κυρίως στο μεγάλο αριθμό διαφορετικών ουσιών που υπάρχουν στη σύστασή του. Από τις ουσίες αυτές επικρατούν τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρος, σίδηρος, χαλκός κλπ.), τα οποία βρίσκονται σε μεγάλες συγκεντρώσεις στα ελληνικά πευκόμελα.

Συσκευασίες: 950γρ - 450γρ - 240γρ

Γύρη

Είναι εξαιρετικά φυσικό θρεπτικό προϊόν με τονωτικές ιδιότητες. Μία κουταλιά γύρη καλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού μας σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Oι πρωτεΐνες μάλιστα της γύρης αποτελούν το 20% της σύστασής της. Επιπλέον, η γύρη αποτελεί και ισχυρό αντιαναιμικό προϊόν, καθώς περιέχει σίδηρο, που ευνοεί το σχηματισμό των συστατικών του αίματος.

Η γύρη μας είναι ποικίλης ανθοφορίας, άψητη μη επεξεργασμένη.

Συσκευασίες: 60γρ - 120γρ - 200γρ - 310γρ

Βασιλικός Πολτός

Είναι πηγή βιταμινών, ενζύμων και μιας ομάδας συστατικών που μέχρι σήμερα έχουν μείνει απροσδιόριστα. Η περιεκτικότητα του βασιλικού πολτού σε όλα αυτά τα θρεπτικά στοιχεία τον καθιστά μια τροφή με πλήθος ευεργετικών ιδιοτήτων:
  • Τονώνει τους κουρασμένους και ταλαιπωρημένους οργανισμούς και επισπεύδει την ανάρρωσή τους.
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Θεωρείται ότι τονώνει την ερωτική επιθυμία.
  • Συντελεί στην καλή υγεία του δέρματος και των ιστών.
  • Έχει αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες.
Συσκευασίες: 5γρ - 10γρ

Κεραλοιφή

Πρόκειται για μείγμα με επουλωτική και καταπραϋντική δράση.

Συστατικά:
  • Κερί
  • Ελαιόλαδο
  • Πρόπολη
  • Μαστίχα Χίου
Συσκευασία: 16γρ